Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι

Βότκα Πορτοκάλι


Βότκα Πορτοκάλι

Υλικά:
1 ποτήρι
40 ml Βότκα
14 ml φυσικό χυμό πορτοκάλι
1 φέτα πορτοκάλι
πάγος
Παρασκευή:
Περνάμε το χείλος του ποτηριού από τον χυμό πορτοκαλιού και στην συνέχεια από ζάχαρη. Βάζουμε στο χείλος του ποτηριού προσεκτικά την φέτα πορτοκαλιού μαζί με την φλούδα της.
Έπειτα βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί με πάγο σε ένα σέικερ τύπου Cobbler (με φίλτρο).
Στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά το μείγμα των υλικών στο σέικερ για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Τέλος ρίχνουμε το μείγμα σε ψηλό ποτήρι χωρίς παγάκια.

Σχόλια